Veelgestelde vragen

Domme vragen bestaan niet, dus daarom deze pagina. Mocht jouw vraag nog niet beantwoord zijn neem dan gerust contact op met info@personeelvia.nl.

Algemeen

Wie is jullie publiek?

Wij bieden leuke en creatieve banen aan mensen die op zoek zijn. Ons publiek bestaat voornamelijk uit hoogopgeleide mannen en vrouwen tussen de 25 en 35, op zoek naar leuke en interessante banen. Het is dus een iets specifiekere doelgroep. Naar onze mening hebben we een ontzettend leuke en interactieve community op ons platform.

Ik wil graag een vacature plaatsen als recruitment-/uitzendbureau voor een klant van ons. Kan dit?

Ben je een recruitment-/uitzendbureau en wil je graag samenwerken met Personeel Via voor het vinden van vast of flexibel personeel? Neem dan contact op met susa@personeelvia.nl.

Diversiteit & Inclusiviteit

Wat houdt diversiteit & inclusiviteit op de werkvloer in? 

Diversiteit op de werkplek betreft een samensmelting van individuen met verschillende achtergronden/cultuur, afkomsten, leeftijd, geslacht, evt. handicaps. Inclusie vereist vervolgens de kunst om deze mix optimaal te laten functioneren, zodat iedereen zich op diens gemak voelt en op de best mogelijke manier kan bijdragen!

Vacature Via

Wat is de relatie tussen Personeel Via en Vacature Via?

Dankzij ons curated jobs platform Vacature Via én de bijbehorende community, hebben wij inzicht in wat werkzoekenden vandaag belangrijk vinden. Ooit gestart als facebook-pagina, uitgegroeid naar online full-service-platform met meer dan 2000 klanten en duizenden werkzoekenden. Neem vooral ook eens een kijkje op vacaturevia.nl.

Wat zijn de tarieven voor het plaatsen van een vacature?

Aan het plaatsen van een vacature op Personeel Via zijn geen kosten verbonden. Mail jouw openstaande vacature('s) naar info@personeelvia.nl dan kijken we samen naar de dienst die het beste past en de daarbij behorende prijs.

Vacatures

Hebben jullie tips voor het schrijven van een vacaturetekst?

Een vacaturetekst schrijven is niet altijd even makkelijk, maar je moet er ook weer niet té zwaar aan tillen. Samen met een goede foto is dit de eerste indruk die je potentiële nieuwe werknemer van je krijgt.

Wil jij graag onze tips ontvangen? Stuur dan een mail naar info@personeelvia.nl .

Hallo?
hello:
off
/
on
Op zoek naar personeel en bovendien net zo gewild worden als de werknemers die je zoekt?! Geen probleem, wij hebben de oplossing! Neem contact op via email of telefoon en we staan direct voor je klaar! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze brandstore in Amsterdam.
Tot snel!
Adres
Personeel Via b.v.
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Contact
info@personeelvia.nl
+31 020 89 50 466
Personeel Via is onderdeel van Vacature Via B.V. — KVK: 63246244