Dit is hoe het werkt!
hoe het werkt

Snel schakelen? Bel ons direct!

Heb je op stel en sprong extra krachten nodig? Pak de telefoon
en bel 020 89 50 466 - we staan direct voor je klaar.

We weten hoe het voelt: die zoektocht naar nieuwe collega's kan behoorlijk intens zijn. Van het creëren van de perfecte vacature tot aan het kiezen van de juiste persoon uit een stapel reacties, en niet te vergeten: al die gesprekken plannen.
Maar maak je geen zorgen, wij zijn hier om al dat gedoe van je over te nemen. Of je nu een kijkje neemt bij onze services of ons laat weten wat je precies nodig hebt voor een op maat gemaakte oplossing, we fixen het voor je.
01.

Hoge success rate (85%)

Doordat wij onze kandidaten goed kennen en/of screenen, en op basis van jarenlange ervaring snappen hoe werkvloeren maximaal renderen, zijn onze plaatsingen nagenoeg altijd succesvol.
02.

Enorm, divers netwerk

Al meer dan 10 jaar bouwen wij aan ons netwerk, voortgekomen uit diverse dienstverleningen. We zijn close met onze mensen, en kunnen putten uit wederzijds vertrouwen.
03.

Midden in de maatschappij

Door zowel de professionele als persoonlijke achtergronden van ons team, weten wij wat er speelt en spreken wij een taal waarbij iedereen zich gekend voelt.
04.

Met plezier

Met plezier naar je werk is een must. But it takes two to tango, waarin wij als geen ander snappen dat een match verder gaat dan het afvinken van de juiste competenties.
05.

Brave spaces

Wij snappen wat werknemers zoeken: veiligheid, perspectief en plezier. En dus kunnen we organisaties als geen ander helpen een fijne werkplek te worden/blijven.

Recruitment diensten

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat je de perfecte match vindt. Met onze expertise en toewijding helpen we je bij het selecteren van hooggekwalificeerde kandidaten die passen bij de bedrijfscultuur en doelstellingen.
Uitzenden
Detachering
Werving & Selectie
Overige diensten
Flexibiliteit to the max. Zit je met een stapel papierwerk, een event dat om extra handjes schreeuwt of wil je dat je hoogseizoen op rolletjes loopt?
dit gaan we doen

Wij gaan direct voor je aan de slag!

We gaan aan de slag met je vacature door direct in onze data-base te duiken, en zetten daarnaast ook onze social media kanalen & netwerk in. We doen vervolgens de selecties, voeren de eerste gesprekken en stellen geschikte kandidaten aan je voor, tot we de perfecte gevonden hebben.

Ons geheime wapen in de zoektocht naar jouw nieuwe werknemers? Onze community van Vacature Via.  
Wij helpen je om de taal van je doelgroep te spreken, en zorgen ervoor dat jouw boodschap écht duidelijk overkomt. Zo weten we altijd de juiste mensen voor jouw job te vinden: we zorgen er namelijk voor dat jij bent want ze zoeken.
Cases

Werk waar we trots op mogen zijn.

Studio DRIFT
Stichting Oorkaan
Westergas

Tijd voor
Personeel Via ons?

Adres
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Telefoon
+31 020 89 50 466
Afspraak maken

Tijd voor

Personeel Via
ons?

Adres
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Telefoon
+31 020 89 50 466
Hallo?
hello:
off
/
on
Op zoek naar personeel en bovendien net zo gewild worden als de werknemers die je zoekt?! Geen probleem, wij hebben de oplossing! Neem contact op via email of telefoon en we staan direct voor je klaar! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze brandstore in Amsterdam.
Tot snel!
Adres
Personeel Via b.v.
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Contact
info@personeelvia.nl
+31 020 89 50 466
Personeel Via is onderdeel van Vacature Via B.V. — KVK: 63246244