Uitzenden
Uitzenden

Hoe we het jou makkelijker maken!

Flexibiliteit to the max.
Zit je met een stapel papierwerk, een event dat om extra handjes schreeuwt of wil je dat je hoogseizoen op rolletjes loopt?

Met onze uitzendkrachten van Personeel Via ben je helemaal uit de brand. Werving? Daar hoef je je hoofd niet meer over te breken. En over die werkgeversrisico’s zoals ziekte of iemand die uitvalt, hoef je je ook geen zorgen te maken. Dat is allemaal voor onze rekening. In principe betaal jij alleen voor de uren.
01.

Hoge success rate (85%)

Doordat wij onze kandidaten goed kennen en/of screenen, en op basis van jarenlange ervaring snappen hoe werkvloeren maximaal renderen, zijn onze plaatsingen nagenoeg altijd succesvol.
02.

Enorm, divers netwerk

Al meer dan 10 jaar bouwen wij aan ons netwerk, voortgekomen uit diverse dienstverleningen. We zijn close met onze mensen, en kunnen putten uit wederzijds vertrouwen.
03.

Midden in de maatschappij

Door zowel de professionele als persoonlijke achtergronden van ons team, weten wij wat er speelt en spreken wij een taal waarbij iedereen zich gekend voelt.
04.

Met plezier

Met plezier naar je werk is een must. But it takes two to tango, waarin wij als geen ander snappen dat een match verder gaat dan het afvinken van de juiste competenties.
05.

Brave spaces

Wij snappen wat werknemers zoeken: veiligheid, perspectief en plezier. En dus kunnen we organisaties als geen ander helpen een fijne werkplek te worden/blijven.

Recruitment diensten

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat je de perfecte match vindt. Met onze expertise en toewijding helpen we je bij het selecteren van hooggekwalificeerde kandidaten die passen bij de bedrijfscultuur en doelstellingen.
Uitzenden
Detachering
Werving & Selectie
Overige diensten
Flexibiliteit to the max. Zit je met een stapel papierwerk, een event dat om extra handjes schreeuwt of wil je dat je hoogseizoen op rolletjes loopt?
Ook voor specifieke profielen. Wij hebben een grote poule aan ambitieuze professionals en talenten zelf in dienst, die direct klaarstaan voor detachering.
Op zoek naar een blijver? Kies voor onze Werving & Selectie! Zit je met een vacature die maar niet vervuld raakt? Laat ons je helpen.
Ontdek dan alle services die we bieden voor marketing, branding en educatie voor het creëren van de ideale werkplek.
Uitzenden

Uitzendkrachten: jouw redding in nood? Moeite met kiezen?

Uitzenden: de easy way
Wil je zo weinig mogelijk gedoe? Kies dan voor uitzenden. Wij pakken dan alles voor je op: van speurtocht naar toptalent tot het papierwerk. Als officiële werkgever nemen we alle verplichtingen op ons, inclusief salaris en het dekken van uitval. Zo kun jij je lekker focussen op je business, zonder extra stress.

Werving & selectie
Behoefte aan nieuwe vaste krachten en kun je wel wat hulp gebruiken bij de zoektocht? Met werving en selectie duiken wij in de kandidatenpool en trekken de beste match voor jouw vacature naar boven. Jij blijft in charge inclusief alle verantwoordelijkheden: contract, salaris en pakt de uitdagingen aan die komen kijken bij ziekte of uitval.

Aan de slag met Personeel Via: Zo simpel is het!

Good things take time, maar met de juiste ingrediënten kan het proces heel snel gaan. Als we starten zetten we je vacature uit op al onze kanalen!

Op bepaalde uitzendtrajecten kunnen we vaak nog sneller schakelen, en per direct uit onze database putten.

Afspraak inplannen
De 6 stappen

Stap 1

Wensen bespreken en een heldere offerte
Helemaal vrijblijvend. Vind je het wat? Dan schieten we meteen uit de startblokken voor je.

Stap 2

De perfecte vacature
We beginnen met een duik in jouw bedrijfscultuur door een cultuurscan.

Stap 3

Voorselectie
Onze recruiters nodigen de gevonden topkandidaten uit voor een intakegesprek.

Stap 4

Dé selectie
Jij kiest wie je wilt uitnodigen. En als je wil dan helpen we je ook om die gesprekken voor te bereiden.

Stap 5

En dan: actie!
Wij regelen alle papierwerk en zorgen dat de arbeidsvoorwaarden piekfijn in orde zijn.

Stap 6

We blijven in de buurt
We zorgen dat de uitzendkracht zonder stress start en checken hoe de eerste dag is gegaan.
Cases

Werk waar we trots op mogen zijn.

Studio DRIFT
Stichting Oorkaan
Westergas

Tijd voor
Personeel Via ons?

Adres
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Telefoon
+31 020 89 50 466
Afspraak maken

Tijd voor

Personeel Via
ons?

Adres
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Telefoon
+31 020 89 50 466
Hallo?
hello:
off
/
on
Op zoek naar personeel en bovendien net zo gewild worden als de werknemers die je zoekt?! Geen probleem, wij hebben de oplossing! Neem contact op via email of telefoon en we staan direct voor je klaar! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze brandstore in Amsterdam.
Tot snel!
Adres
Personeel Via b.v.
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Contact
info@personeelvia.nl
+31 020 89 50 466
Personeel Via is onderdeel van Vacature Via B.V. — KVK: 63246244