Overige diensten
Overige diensten

Op zoek naar meer dan alleen mensen?

Ontdek dan alle services die we bieden voor marketing, branding en educatie voor het creëren van de ideale werkplek.

Collega’s worden pas écht een team als ook alle omstandigheden kloppen. Dan delen ze het vanzelf en vol trots met de wereld. Dat is precies hoe employer branding werkt, want zo trek je vanzelf weer nieuw talent aan met het juiste verhaal. Extra services, die je écht van dienst zijn.

Denk bijvoorbeeld aan begeleiding bij het verrijken van de company mindset of ontwikkeling van sterke employer branding die de aantrekkingskracht van het bedrijf en de werkvloer direct versterkt. Of aan de juiste strategie en input voor uitzonderlijk goede vacature marketing om de juiste doelgroep te bereiken met de juiste boodschap.

We bieden zelfs een spraakmakende D&I training om je cultuur en werknemers naar the next level te tillen.
01.

Hoge success rate (85%)

Doordat wij onze kandidaten goed kennen en/of screenen, en op basis van jarenlange ervaring snappen hoe werkvloeren maximaal renderen, zijn onze plaatsingen nagenoeg altijd succesvol.
02.

Enorm, divers netwerk

Al meer dan 10 jaar bouwen wij aan ons netwerk, voortgekomen uit diverse dienstverleningen. We zijn close met onze mensen, en kunnen putten uit wederzijds vertrouwen.
03.

Midden in de maatschappij

Door zowel de professionele als persoonlijke achtergronden van ons team, weten wij wat er speelt en spreken wij een taal waarbij iedereen zich gekend voelt.
04.

Met plezier

Met plezier naar je werk is een must. But it takes two to tango, waarin wij als geen ander snappen dat een match verder gaat dan het afvinken van de juiste competenties.
05.

Brave spaces

Wij snappen wat werknemers zoeken: veiligheid, perspectief en plezier. En dus kunnen we organisaties als geen ander helpen een fijne werkplek te worden/blijven.

Overige diensten

Employer Branding
Vacature Marketing
D&i training
Titel 3
Een goed geschreven vacature kan je al ver brengen, maar een sterke en positieve uitstraling van je organisatie always seals the deal. Duidelijk laten zien dat je een gezellige en veilige werkomgeving te bieden hebt is namelijk de superpower die jouw resultaten zal versnellen. Een sterke employer branding campagne zorgt er direct ervoor dat jouw bedrijf een stuk aantrekkelijk wordt voor werkzoekenden.
Hoe het werkt

Verhoog de aantrekkingskracht én het bereik van je vacature

Gun je organisatie de beste representatie!

Onderschat niet dat het plezier dat jullie bieden op de werkvloer, niet automatisch doorwerkt in je vacatureteksten, -beelden en je website. Bovendien zijn er altijd blinde vlekken; niet ieders plezier is altijd hetzelfde. Onze D&I training biedt daar bijvoorbeeld inzichten in, en brengt een team uiteindelijk vaak dichter bij elkaar. Durf te begrijpen dat je niet alles automatisch kan begrijpen…
Cases

Werk waar we trots op mogen zijn.

Studio DRIFT
Stichting Oorkaan
Westergas

Tijd voor
Personeel Via ons?

Adres
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Telefoon
+31 020 89 50 466
Afspraak maken

Tijd voor

Personeel Via
ons?

Adres
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Telefoon
+31 020 89 50 466
Hallo?
hello:
off
/
on
Op zoek naar personeel en bovendien net zo gewild worden als de werknemers die je zoekt?! Geen probleem, wij hebben de oplossing! Neem contact op via email of telefoon en we staan direct voor je klaar! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze brandstore in Amsterdam.
Tot snel!
Adres
Personeel Via b.v.
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Contact
info@personeelvia.nl
+31 020 89 50 466
Personeel Via is onderdeel van Vacature Via B.V. — KVK: 63246244