Over ons

De oude vraag naar personeel zal nooit het nieuwe antwoord brengen...

Gelukkig verzamelen wij die nieuwe antwoorden al bijna 10 jaar.

Ons waardevolle eigen netwerk bloeide uit tot een diverse community met duizenden enthousiaste professionals.

Een community waarmee we constant in contact staan via onze website, social media en natuurlijk ook in real life, want terwijl anderen moeite hadden met digitaliseren, openden wij juist een fysieke brand store.

In onze brandstore leerde wij de mens en wens achter het CV te kennen, waardoor we inmiddels beschikken over een gigantische groep enthousiaste mensen die direct voor je aan de slag kunnen.

Missie & Visie

Het is onze missie werkgevers te helpen om aantrekkelijk en relevant te worden voor een nieuwe, diverse en flexibele generatie. Wij geloven namelijk dat niet werknemers, maar werkgevers moeten veranderen.

Deze verandering vindt voornamelijk plaats op de werkvloer en niet in de boardrooms.

Personeel Via wil de arbeidsmarkt veranderen, door werkvloeren te veranderen en ze future proof te maken. Onze visie is dat als we dit willen doen, we een stap verder moeten gaan dan alleen vacatures publiceren.

Het is tijd voor Personeel Via.

Time for a change!

Personeel Via gelooft dat je de juiste match vindt door niet kijken naar ‘hoe het was’, maar naar ‘hoe het kan zijn’ en daarmee de vraag van onze opdrachtgevers te challengen, aan de hand van de wensen van onze community.

Een werkvloer aantrekkelijk voor iedereen, een werkvloer die nieuwe perspectieven brengt en helpt de bedrijfscultuur te laten bewegen richting de toekomst.  

Je kan bij ons terecht voor flexibele oplossingen voor tijdelijke uitdagingen zoals onderbezetting, of behoefte aan een interimmer; geen probleem.

Maar ook via vaste en duurzame oplossingen door direct het juiste profiel te vinden van hoogopgeleide professionals. En dat allemaal met de positiviteit van diversiteit.
Winnen doen we samen.

Ons team

Dream work, makes the team work.

Meet

Susa

!

Susa
Susa
Project Manager Recruitment

Met een ruime achtergrond in talent management & acquisition, zet Susa de lijnen uit op de afdeling.

Search strategies, planning, relatiebeheer, aanspreken van de netwerken, headhunten en zorgen dat de recruiters hun accounts goed bedienen. Susa weet wat er speelt, zowel bij Personeel Via, als bij onze klanten en (niet geheel onbelangrijk) binnen de maatschappij. Dit maakt haar het ideale adviesorgaan en algemene aanspreekpunt voor al onze klanten en professionals.
Susa
Project Manager Recruitment

Meet

Sharida

!

Sharida
Sharida
People & Culture Expert

Vanuit de PR/communicatie-wereld bouwde Sharida al vroeg een groot netwerk van professionals en merken op.

Dit gecombineerd met een achtergrond in de psychologie, en met grote interesse voor de constante ontwikkeling van popular culture is Sharida constant met mensen bezig. Door al vroeg zowel corporate als cultural searches bij ons op te pakken, is Sharida met elk type klant comfortabel. Haar ervaring, opleiding en netwerk maken haar al geruime tijd de ideale recruiter voor Vacature Via.
Sharida
People & Culture Expert

Meet

Marc

!

Marc
Marc
Founder / CEO

Al meer dan 15 jaar ondernemer binnen het vak van media & entertainment.

Was voor hij zelf ging ondernemen binnen de entertainment industrie werkzaam bij een werving & selectiekantoor dat zich richtte op financials. Marc is sinds de oprichting van Vacature Via eindverantwoordelijk voor de recruitmentafdeling en alle bijbehorende services. Beschikt over een groot netwerk van ondernemers, eindbeslissers, brands en talenten. Is bovendien jarenlang leading geweest binnen de tak van populaire cultuur (muziek en reclame), dus weet wat verschillende generaties beweegt.
Marc
Founder / CEO

Meet

Nadir

!

Nadir
Nadir
Founder

Verantwoordelijk voor business-strategy en overall dealmaking wat betreft alle grote recruitment-, uitzend-, en detacheringaccounts.

Houdt toezicht op de processen en is operationeel op het gebied van onze excecutive searches. Vanuit zijn jarenlange dienstverlening (bedrijfsstrategie en marketing) voor verschillende love-brands is Nadir altijd bezig geweest met “waar de toekomst behoefte aan heeft”. Zowel technisch/financieel, als creatief.
Nadir
Founder

Meet

Flo

!

Flo
Flo
Jr. People & Culture Expert

Als cultureel antropoloog is Flo afgestudeerd op diversiteits-subjecten.

Haar interesse om maatschappijen/culturen (van welke omvang en samenstelling dan ook) cohesief te laten werken sluit aan bij hoe wij aankijken tegen het inrichten van werkvloeren en toepassen van employer branding. Met de ongekende drive om de juiste professional voor de bijpassende werkvloer (en andersom) te vinden, is Flo weliswaar een junior recruiter, maar van een ongekend niveau.
Flo
Jr. People & Culture Expert

Meet

Team Vacature Via

!

Team Vacature Via
Team Vacature Via
Nadine & Mara

Mara en Nadine, twee onmisbare krachten binnen ons team.

Mara weet als geen ander hoe je een uitstekende relatie onderhoudt met je klanten. Bovendien houdt zij praktisch gezien het kantoor draaiende, omdat ze zowel on- als offline op de hoogte is van de day to day potentiële, relevante en gewenste prestaties. Haar hoofdverantwoordelijkheid zit hem in het up to date houden en innoveren van alle online informatie en diensten. Met een trackrecord van 8 jaar bij Vacature Via is Nadine dé expert op het gebied van product development, sales en account management. Ze herkent specifieke behoeften van klanten soms nog voor zij dit zelf doorhebben, en excelleert daardoor in het proactief aandragen van oplossingen en verbeteringen binnen hiringprocessen.
Team Vacature Via
Nadine & Mara

Niets krijgt ons trotser dan een line-up van ons team. De fijnste collega’s, experts met het D&I DNA waar we allemaal naar streven. We practice what we preach en dankzij onze eigen cultuur blijven we zelf ook altijd een werkgever van nu.

Brandstore

Waarom zou je als vacature platform een brandstore willen openen?

Nou, naast dat het een fijne werkplek is… willen we alles wat we online met ons platform uitstralen, graag ook een fysieke plek geven. Een plek om jullie los van digitaal, ook af en toe eens face 2 face te kunnen spreken.

De nummers

De nummers spreken voor zich...

100000
+
Maandelijkse views
100.000+
PROFIELEN 
65
%
mannelijke volgders
65%
VROUW
85
%
vrouwelijke volgers
85%
SUCCESRATE 
31000
facebook volgers
31.000
Facebook
13200
linkedin volgers
13.200
Linkedin
14100
instagram volgers
14.100
Instagram

Personeel Via kent haar mensen.
Een divers netwerk gedreven door dezelfde ambities. Dat maakt een netwerk een community. Vanuit ons fundament staat Vacature Via midden in de wereld van haar gebruikers, met een vinger aan de pols van de culture. Je mensen kennen en begrijpen is de core van deze business.

En de mensen kennen Personeel Via. Personeel Via heeft een gezicht. Het is persoonlijk. Dat is niet alleen toon. Het is ook smaak. Het is de curatie. Én de dingen die wij persoonlijk belangrijk vinden.

Tijd voor
Personeel Via ons?

Adres
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Telefoon
+31 020 89 50 466
Afspraak maken

Tijd voor

Personeel Via
ons?

Adres
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Telefoon
+31 020 89 50 466
Hallo?
hello:
off
/
on
Op zoek naar personeel en bovendien net zo gewild worden als de werknemers die je zoekt?! Geen probleem, wij hebben de oplossing! Neem contact op via email of telefoon en we staan direct voor je klaar! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze brandstore in Amsterdam.
Tot snel!
Adres
Personeel Via b.v.
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Contact
info@personeelvia.nl
+31 020 89 50 466
Personeel Via is onderdeel van Vacature Via B.V. — KVK: 63246244