Detachering
Detachering

Directe ondersteuning voor een project en/of vaste periode...

Ook voor specifieke profielen. Wij hebben een grote poule aan ambitieuze professionals en talenten zelf in dienst, die direct klaarstaan voor detachering.

Minder risico’s en meer flexibiliteit? Geen probleem. Wij hebben een grote poule aan ambitieuze professionals zelf in dienst, die direct klaarstaan voor detachering. Talenten met expertise in vele vakgebieden en op elk niveau? Ready to go.
Ben je toch op zoek naar een specifieker profiel? Dan is dat zo geregeld via onze eigen platformen en community. Ideaal voor onregelmatige grote projecten of simpelweg om een kandidaat te leren kennen voordat je de vacature definitief invult.  
01.

Hoge success rate (85%)

Doordat wij onze kandidaten goed kennen en/of screenen, en op basis van jarenlange ervaring snappen hoe werkvloeren maximaal renderen, zijn onze plaatsingen nagenoeg altijd succesvol.
02.

Enorm, divers netwerk

Al meer dan 10 jaar bouwen wij aan ons netwerk, voortgekomen uit diverse dienstverleningen. We zijn close met onze mensen, en kunnen putten uit wederzijds vertrouwen.
03.

Midden in de maatschappij

Door zowel de professionele als persoonlijke achtergronden van ons team, weten wij wat er speelt en spreken wij een taal waarbij iedereen zich gekend voelt.
04.

Met plezier

Met plezier naar je werk is een must. But it takes two to tango, waarin wij als geen ander snappen dat een match verder gaat dan het afvinken van de juiste competenties.
05.

Brave spaces

Wij snappen wat werknemers zoeken: veiligheid, perspectief en plezier. En dus kunnen we organisaties als geen ander helpen een fijne werkplek te worden/blijven.

Recruitment diensten

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat je de perfecte match vindt. Met onze expertise en toewijding helpen we je bij het selecteren van hooggekwalificeerde kandidaten die passen bij de bedrijfscultuur en doelstellingen.
Uitzenden
Detachering
Werving & Selectie
Overige diensten
Flexibiliteit to the max. Zit je met een stapel papierwerk, een event dat om extra handjes schreeuwt of wil je dat je hoogseizoen op rolletjes loopt?
Ook voor specifieke profielen. Wij hebben een grote poule aan ambitieuze professionals en talenten zelf in dienst, die direct klaarstaan voor detachering.
Op zoek naar een blijver? Kies voor onze Werving & Selectie! Zit je met een vacature die maar niet vervuld raakt? Laat ons je helpen.
Ontdek dan alle services die we bieden voor marketing, branding en educatie voor het creëren van de ideale werkplek.
Hoe het werkt

De klassieke recruitment dienst, maar volgens onze (relaxte) werkwijze.

We gaan aan de slag met je vacature door direct in onze data-base te duiken, en zetten daarnaast ook onze social media kanalen & netwerk in. We doen vervolgens de selecties, voeren de eerste gesprekken en stellen geschikte kandidaten aan je voor, tot we de perfecte gevonden hebben.

Ons geheime wapen in de zoektocht naar jouw nieuwe werknemers? Ons uitgebreide netwerk. Wij helpen je om de taal van je doelgroep te spreken, en zorgen ervoor dat jouw boodschap écht duidelijk overkomt. Zo weten we altijd de juiste mensen voor jouw job te vinden: we zorgen er namelijk voor dat jij bent wat ze zoeken.

Werving & selectie, in 5 stappen.

Good things take time, maar met de juiste ingrediënten kan het proces heel snel gaan. Als we starten zetten we je vacature uit op al onze kanalen. Naast een directe search in onze database,  maken we parallel een eerste selectie uit de aanmeldingen via ons platform. Vervolgens plannen- en voeren we de (eerste) gesprekken, én krijg je van ons de eerste voorstellen. Tot slot nemen we samen met jou natuurlijk een geschikte kandidaat voor je aan.

Op bepaalde uitzendtrajecten kunnen we vaak nog sneller schakelen, en per direct uit onze database putten.

Afspraak inplannen
De 5 stappen

Stap 1

Opdracht bevestiging
Opdrachtbevestiging en uitzetten vacature op al onze kanalen.

Stap 2

Selectie maken
Wij maken een eerste selectie, voeren voorgesprekken en ondernemen eventueel extra acties  t.b.v. extra kandidaten.

Stap 3

Gesprekken inplannen
Gesprekken inplannen met voorgestelde kandidaten en/of selectie van kandidaten voortkomend uit extra acties.

Stap 4

Gesprekken
Eventueel gesprekken met kandidaten voortgekomen uit extra acties.

Stap 5

Afronden
Afrondende fase m.b.t. succesvol aannemen kandidaat.
Cases

Werk waar we trots op mogen zijn.

Studio DRIFT
Stichting Oorkaan
Westergas

Tijd voor
Personeel Via ons?

Adres
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Telefoon
+31 020 89 50 466
Afspraak maken

Tijd voor

Personeel Via
ons?

Adres
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Telefoon
+31 020 89 50 466
Hallo?
hello:
off
/
on
Op zoek naar personeel en bovendien net zo gewild worden als de werknemers die je zoekt?! Geen probleem, wij hebben de oplossing! Neem contact op via email of telefoon en we staan direct voor je klaar! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze brandstore in Amsterdam.
Tot snel!
Adres
Personeel Via b.v.
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Contact
info@personeelvia.nl
+31 020 89 50 466
Personeel Via is onderdeel van Vacature Via B.V. — KVK: 63246244