Case

Exterus

Op zoek naar uitzonderlijke finance toppers.

Deze financial corporate uit Den Haag is gespecialiseerd in arbeidsmigratie (expats), internationale belastingen een salarisadministratie.

Ze benaderden ons in met een duidelijke reden; de partijen die ze tot nu toe hadden ingezet konden niet genoeg personeel leveren, de match was er vaak niet door een mismatch in DNA, en ze werden nooit echt verrast met uitzonderlijke kandidaten. (lees: diversiteit.)

Om dit op te lossen begonnen we bij de wortel en de basis: employer branding.

De beelden, teksten en tone of voice van de vacatures kwamen totaal niet overeen met de bruisende cultuur die wij ervaarden als wij bij ze binnenstapten. Het was tijd voor een accurate weerspiegeling van het bedrijf naar buiten toe, om met frisse content de zoektocht in te zetten.

Dankzij nieuw beeldmateriaal met verfrissende interviews vanaf de werkvloer, én met de werkgever zelf, vertaalden we elke openstaande functie naar een aantrekkelijke vacature zonder cliché’s en dooddoeners.

Inmiddels is Exterus een gewaardeerde vaste klant met een sterke employer branding. Met veel plezier leveren wij hen passend personeel binnen alle lagen van de organisatie.

Meer Cases

Nog niet genoeg gezien?

Studio DRIFT
Stichting Oorkaan
Westergas
Hallo?
hello:
off
/
on
Op zoek naar personeel en bovendien net zo gewild worden als de werknemers die je zoekt?! Geen probleem, wij hebben de oplossing! Neem contact op via email of telefoon en we staan direct voor je klaar! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze brandstore in Amsterdam.
Tot snel!
Adres
Personeel Via b.v.
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Contact
info@personeelvia.nl
+31 020 89 50 466
Personeel Via is onderdeel van Vacature Via B.V. — KVK: 63246244