Case

Sézane

Spoed: winkelpersoneel, roosters & planningen.

Het Franse modemerk Sézane verkoopt wereldwijd haar kleding; online, maar ook via winkels in oa Duitsland, UK en USA. Met hun signature “Pariesienne” stijl bedienen ze een extreem grote groep liefhebbers, en zijn ze vanwege hun populariteit in constante uitbreiding.

Zo ook richting Nederland, Amsterdam. Vanwege het openen van een winkel in onze hoofdstad belden ze ons met de wens om nog voor de opening een compleet team voor hen aan te nemen, én aan hen uit te zenden. Zij wilden dus zelf graag de flexibiliteit om niemand in dienst te nemen, en het ging om nogal wat personeel. Van store managers tot sales-representives; een volle bezetting voor een flinke winkel die 7 dagen per week open zou zijn. Dit moesten overigens wel profielen zijn die in al hun gelederen bij Sezane pasten, én bijvoorbaat al met passie over het merk konden spreken. Side-note: de winkel was ten tijde van het eerste contact al bijna af, en zou binnen 3 weken (groots) openen…

Een spoedklus dus, maar wel een geweldig leuke. Terwijl onze recruiters in onze database doken, stampte het content-team een wervelende wervingscampagne uit de grond, met als bijvangst voor Sezane een gratis employer branding campagne. Zo stonden ze als werkgever met hun nieuwe store direct met veel charme op de kaart in Amsterdam (en daarbuiten).

Binnen een week hadden we het voor het kiezen wat betreft de gewenste kandidaten en in nog geen twee weken waren de eerste intakes een feit. Een week later volgde goed gevulde personeelstrainingen, en hadden onze projectmanagers de roosters rond.

Na 3 weken kon de winkel vanzelfsprekend feestelijk geopend worden, waarna zij zich konden focussen op hun sales en wij de personele zorg en bijbehorende communicatie uit handen namen.

Mission accomplished.
Meer Cases

Nog niet genoeg gezien?

Studio DRIFT
Stichting Oorkaan
Westergas
Hallo?
hello:
off
/
on
Op zoek naar personeel en bovendien net zo gewild worden als de werknemers die je zoekt?! Geen probleem, wij hebben de oplossing! Neem contact op via email of telefoon en we staan direct voor je klaar! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze brandstore in Amsterdam.
Tot snel!
Adres
Personeel Via b.v.
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Contact
info@personeelvia.nl
+31 020 89 50 466
Personeel Via is onderdeel van Vacature Via B.V. — KVK: 63246244