Case

Studio DRIFT

Het explosieve succes van DRIFT vroeg ad hoc om gigantische personele uitbreiding, voor de meest uitzonderlijke jobs.

Een on-alledaagse design-studio die non stop grenzen verlegd. Van gigantische kunstinstallaties in Azië, en droneshows voor Louis Vuitton, tot het leveren van de verlichting in het Stedelijk en een spraakmakende show die een record aantal bezoekers trok tijdens het jaarlijkse Art Basel in Miami. Op kunst- en designgebied Neerlands trots zou je wel kunnen zeggen. Een alinea is eigenlijk te weinig om goed weer te kunnen geven waar DRIFT voor staat.

Daarbij bleken ook de functie-titels die ze wilden invullen van nieuwe allure: Coördinator Exhibitions - Registrar, Future Projects Assistant - Director Future Projects - Production Manager - P.A to the Founder - Financial Administrator - Content Manager - Graphic Designer. Dit is slechts een greep uit de lijst met zoekopdrachten die wij kregen na ons kennismakingsgesprek. Voor ons een eer, maar ook een fantastisch klus. Want het explosieve succes van Studio DRIFT vraagt om gigantische personele uitbreiding voor de meest uitzonderlijke jobs.

Dit maakte het voor ons alleen maar leuker; we mochten opzoek naar puristen, naar de krenten in de pap. Tegelijkertijd een beloning, want we mochten deze krenten voorhouden aan onze doelgroep, onze werkzoekenden. En dit is immers wat wij al jaren pretenderen (en leveren): de aller, aller tofste jobs, bij de coolste bedrijven. En dat is DRIFT.

We rest our/this case..


Ownee, bijna dan: want graag vermelden we natuurlijk nog dat dit partnership heeft geleid tot niet alleen veel plezier en een mooie band, maar ook veel tevreden nieuwe werknemers en collega’s. DREAMJOBS!

Meer Cases

Nog niet genoeg gezien?

Studio DRIFT
Stichting Oorkaan
Westergas
Hallo?
hello:
off
/
on
Op zoek naar personeel en bovendien net zo gewild worden als de werknemers die je zoekt?! Geen probleem, wij hebben de oplossing! Neem contact op via email of telefoon en we staan direct voor je klaar! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze brandstore in Amsterdam.
Tot snel!
Adres
Personeel Via b.v.
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Contact
info@personeelvia.nl
+31 020 89 50 466
Personeel Via is onderdeel van Vacature Via B.V. — KVK: 63246244