Case

Het NIC

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Tijd voor wat anders.

Een grote organisatie met locaties door heel Nederland, expert op het gebied van inkoop & (Europees) aanbesteden, contractmanagement en inkoopprofessionalisering. Tevens eervol te vermelden dat het NIC al meer dan 100 jaar bestaat. Ze weten dus wat ze doen, en dat doen ze al heel erg lang goed.

Tegelijkertijd houdt dit ook in dat je je kan afvragen hoeveel er, los van ervaring inzake hun dienstverlening, eigenlijk is veranderd de afgelopen jaren. Never change a winning team toch?! Klopt! Maar wereld- en maatschappij veranderen wel, en als je het een beetje snapt dan wil je graag een afspiegeling van de maatschappij terugzien in je personeelsbestand. Zeker als je met je organisatie door het hele land zit.

Precies met die conclusie kwam Het NIC bij ons aankloppen. Ze kwamen in hun recruitment- en hiring processen steeds in hetzelfde cirkeltje terecht en wilden dit eens anders doen. Als je doet wat je deed, dan krijg je namelijk wat je kreeg. Dus mochten wij aan de slag, opzoek naar junior inkoopconsultants. Vrij succesvol, want in korte tijd was de eerste hiring via ons al een feit. Iets wat duidelijk naar meer smaakte, want de opdracht werd uitgebreid met het zoeken naar senior inkoopconsultants.

Een vrij specifiek en lastig te vinden profiel, waar wij overigens met veel plezier de tanden in zetten. Op constante basis leveren wij inmiddels op verschillende ervaringsniveau’s inkoopconsultants aan Het NIC.

Wat ons betreft voor de volgende 100 jaar!
Meer Cases

Nog niet genoeg gezien?

Studio DRIFT
Stichting Oorkaan
Westergas
Hallo?
hello:
off
/
on
Op zoek naar personeel en bovendien net zo gewild worden als de werknemers die je zoekt?! Geen probleem, wij hebben de oplossing! Neem contact op via email of telefoon en we staan direct voor je klaar! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze brandstore in Amsterdam.
Tot snel!
Adres
Personeel Via b.v.
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Contact
info@personeelvia.nl
+31 020 89 50 466
Personeel Via is onderdeel van Vacature Via B.V. — KVK: 63246244