Case

Stichting Oorkaan

Gezocht: een vernieuwend gezicht!

Artistiek directrice Caecilia Thunissen van Stichting Orkaan wilde het helemaal anders gaan doen qua organisatie, maar ook qua persoonlijke invulling. Er moest een eindbeslisser bij op directieniveau, bovendien "leek iedereen in ’t bedrijf al op elkaar".

En dus klopte ze bij ons aan voor een “cultural search”; een aanvraag dat ons recruiters-hart altijd sneller laat kloppen. Naast onze day to day expertise in diversiteit en executive corporate searches, hebben we ook een kleurrijke achtergrond in de muzikale scene. En dit muziekgezelschap uit Amsterdam laat internationaal al meer dan 20 jaar, kleine en grote oren de wondere wereld van klassieke muziek ontdekken.

Wij gingen dus op zoek naar een zakelijk directeur én wat meer diversiteit. Een echte uitdaging, want wij vonden het belangrijk de diversiteit óók te zoeken in de tegenhanger van klassieke muziek.

Het resultaat:

Een vernieuwde aanvulling van het team, met een groot netwerk, afkomstig uit de toplaag van de popmuziek en populaire cultuur. Het begin van een vernieuwd gezicht van Stichting Oorkaan, die daarna ook gevolgd werd door een office manager en internationaal booker, beiden door ons gedetacheerd onder dezelfde wensen.

Meer Cases

Nog niet genoeg gezien?

Studio DRIFT
Stichting Oorkaan
Westergas
Hallo?
hello:
off
/
on
Op zoek naar personeel en bovendien net zo gewild worden als de werknemers die je zoekt?! Geen probleem, wij hebben de oplossing! Neem contact op via email of telefoon en we staan direct voor je klaar! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze brandstore in Amsterdam.
Tot snel!
Adres
Personeel Via b.v.
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Contact
info@personeelvia.nl
+31 020 89 50 466
Personeel Via is onderdeel van Vacature Via B.V. — KVK: 63246244